Kosten Hartslagmeter training

€ 60,- (30-45 min.)

✓ Tijdens een hartslagmeting wordt eerst de basis hartslag van jouw paard in de verschillende gangen getest

✓ Daarna wordt er tijdens de meting getoetst wat er eigenlijk gebeurd met de hartslag van jouw paard als je bezig bent met een specifieke training

✓ Je eigen hartslag wordt ook gemonitord om te kijken hoeveel inspanning een training jou eigenlijk kost

✓ Je krijgt een advies mee of je werkelijk traint wat je wilt trainen en hoe je dit het beste kunt opbouwen

✓ Sessie kan plaatsvinden in een van de praktijken/klinieken of bij jou op locatie (er komen dan nog wel voorrijkosten bij)

Hartslag van jezelf én je paard

Om meer inzicht te krijgen over trainingsintensiteit geven we bij Fit4Riding sinds februari 2018 ook training met behulp van de hartslagmeter Paard én Ruiter M400 van Polar. De leuke extra is dat we tijdens deze training niet alleen de hartslag van je paard meten maar ook die van jezelf! Dan weet je meteen wie er harder aan het werk is 😉 .

Wat ga je dan doen?

Tijdens deze sessie met de hartslagmeter maken we eerst een basis meting zodat we weten wat de normaal waardes zijn voor jou en je paard. Daarna gaan we gericht verder met de onderdelen die jij op dat moment wilt trainen (dressuur gericht, spronggericht, uithoudingsvermogen). Je krijgt tips mee over hoe je nou echt hetgeen moet trainen wat je wilt trainen, hoe je je trainingen het beste kunt opbouwen in de week en hoeveel hersteltijd je hiervoor nodig hebt!

Daarnaast krijg je ook te zien hoeveel inspanning de training kost voor jou als ruiter en wat je hiermee kunt!

Voor meer uitleg over hoe een meting eruit ziet kun je deze blog lezen.