Combi Clinic (€ 140,-)

 
De Combi Clinic is krachtig en effectief: wij gaan voor jou op zoek naar de oorzaak van de ervaren problemen van jou en je paard. Dit om er achter te komen hoe jullie elkaar beïnvloeden. We kijken jullie in 1 dagdeel volledig lichamelijk na, ook onder het zadel!
 
Door middel van direct overleg tussen onze therapeuten worden verbanden tussen jou en je paard snel gelegd. Je krijgt bij alle onderdelen één op één aandacht van onze therapeuten. Ons doel is jou te leren wat je aan je eigen knelpunten kunt doen en hoe je je paard kunt helpen. Hiervoor krijg je gerichte oefeningen en trainingsadviezen mee. 
 
De Combi Clinic geven wij op de locaties Paardenkliniek Hollands Kroon en Dierenkliniek Enkhuizen (zie hieronder). Ook is het mogelijk om een Combi Clinic op jouw stal/manege te organiseren. Voor meer informatie over een clinic op locatie klik hier.
 
Vergoeding

Vergoeding van de Combi Clinic is mogelijk indien je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie/oefentherapie. De factuur die je van ons ontvangt (€ 140,-) kun je indienen bij je zorgverzekeraar. Hierover krijgt je gemiddeld zo'n €50,- vergoed! Als jouw paard ook aanvullend verzekerd is voor fysiotherapie kan dit ook gedeeltelijk vergoed worden!

Ruiter Clinic (€ 70,-)

Het is ook mogelijk om alleen een Ruiter Clinic te volgen. Wil jij weten hoe je eigenlijk op je paard zit en of dit invloed kan hebben op jouw lichamelijke klachten of rijtechnische problemen, dan is deze clinic iets voor jou! Tijdens deze clinic gaan wij gaan voor jou op zoek naar de oorzaak van de ervaren problemen. Er wordt een Balance Coach test uitgevoerd, je krijgt een lichamelijk onderzoek en vervolgens wordt je op je paard onderzocht (houding en zit).
 
Deze clinic geven wij alleen op locatie, dit betekent dus op jouw stal/manege. Voor meer informatie over een clinic op locatie klik hier
 
Vergoeding

Vergoeding van de Ruiter Clinis is mogelijk indien je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie/oefentherapie. De factuur die je van ons ontvangt (€ 70,-) kun je indienen bij je zorgverzekeraar. Hierover krijgt je gemiddeld zo'n €50,- vergoed!

Locaties

Wij organiseren onze clinics in Dierenkliniek Enkhuizen en in Paardenkliniek Hollands Kroon te Middenmeer. Hier beschikken wij over een ruime overdekte rijbak en ruimtes om jou en je paard goed te kunnen onderzoeken. Deze locaties zijn goed bereikbaar met de auto en een trailer en er is voldoende parkeerplaats.

De volgende clinic data zijn bekend:

Dierenkliniek Enkhuizen:

Paardenkliniek Hollands Kroon:

  • Nieuwe data worden besproken!

Zien we je daar?

Als deze data je niet uitkomen, kun je via de aanmeld button ook aangeven dat je een datumprikker wilt ontvangen!

Dierenkliniek Enkhuizen
De Gouw 33
1602 DN Enkhuizen

Paardenkliniek Hollands Kroon
Waardweg 1 
1775 PJ Middenmeer