Via een stand op Equiday kwam ik een paar maanden geleden op het spoor van Hippische Sport Oefentherapie. Via internet was Angelique toen snel gevonden en een afspraak gemaakt. Na maanden van pijn in mijn liezen bij het rijden en talloze dry-needling behandelingen ( die wel hielpen, maar de oorzaak niet aan pakten) had ik bij het intake gesprek al een goed gevoel van vertrouwen in een goede afloop. Ik leerde oefeningen, die ik thuis dagelijks kon doen. Er kwamen steeds wat oefeningen bij, zodat het ook makkelijk te onthouden was, en door deze elke dag 10-15 minuten te doen ben ik grotendeels van de pijn af en heb ik ook geen dry-needling meer nodig gehad.
Wel is het zo dat een deel van mijn klachten komt door mijn houding in het zadel, een nieuw zadel is dus ook in bestelling, maar ondanks dat ik nog steeds op mijn oude zadel rijd, kan ik gewoon doorgaan met mijn lessen en buitenritten en krijgt mijn paard de beweging die ze nodig heeft. Als mijn nieuwe zadel geleverd is komt Angelique op locatie langs om ons, als combinatie , verder te begeleiden.
Ik ben ontzettend blij met Angelique en HSO, durf er nu ook weer van uit te gaan dat het helemaal goed komt met paardrijden ( en dat is even wel heel anders geweest). Ik heb voldoende handvatten gekregen om zèlf te zorgen dat ik in staat blijf om te rijden en dat voelt heel prettig!

Weer pijnvrij rijden