Fit4Riding is werkzaam in 2 klinieken. De onderzoeksmogelijkheden voor de dierfysiotherapie en het behandelen van ruiters te paard zijn hier optimaal. Er zijn harde en zachte longeerkralen aanwezig en in beide klinieken beschikken wij over een overdekte rijhal. Ook beschikken beide klinieken over ruimtes waar ruiters onderzocht en behandeld kunnen worden.

Op de klinieken werken wij nauw samen met de dierenartsen, paardentandartsen en hoefsmeden. Door deze korte lijnen kunnen wij uitgebreide zorg bieden aan jouw paard. Denk hierbij aan verschillende onderzoeksmogelijkheden zoals röntgen en echo. Als er vanuit ons dierfysiotherapeutisch onderzoek blijkt dat we de expertise van een dierenarts nodig hebben, dan is dit bij Fit4Riding snel geregeld.

Omdat wij zowel ruiters als paarden kunnen ontvangen op onze locaties, kun je dit goed met elkaar combineren. Voor de behandeling van jezelf en je paard hoef je dus niet naar 2 verschillende locaties.

Beide klinieken zijn goed bereikbaar met de trailer. Er is voldoende parkeermogelijkheid en trailers kunnen makkelijk in en uit rijden.

Klik hier voor een foto impressie van onze locaties.

Locatie Middenmeer

Paardenkliniek Hollands Kroon
Waardweg 1
1775PJ Middenmeer

Voor ruiter & paard.

Locatie Enkhuizen

Dierenkliniek Enkhuizen
De Gouw 33
1602 DN Enkhuizen

Voor ruiter & paard.