Ik heb zelf vaak last van mijn lijf omdat ik fibromyalgie heb. Hier voor ben ik meerdere keren bij Angelique (Oefentherapeut voor ruiters) geweest. Ook heb ik heel veel moeite heb met met ontspannen van vooral mijn schouders, waardoor ik veel vastzet in mijn lijf en tijdens het rijden. Ook heb ik veel moeite met het rijden op de linkerhand. Angelique zag meteen het probleem. Doordat ik er bewust van werd begon Tarina te ontspannen en gelijk al merkte ik groot verschil. Echt geweldig! Nu ben ik veel aan het oefenen met datgene wat ik van Angelique mee heb gekregen qua training en oefeningen. Ik ben heel blij dat ik nu al zo snel weet waar het probleem ligt. Daarom vind ik het super om de hulp van Angelique in te schakelen omdat zij altijd direct het probleem waarneemt en je altijd op de juiste manier die persoonlijk bij jou past kan helpen.
Rianne (fysiotherapeut voor paarden) is nu ook paar keer bij mijn paard Tarina geweest vanwege problemen in haar lijf. Dit uitte zich door narrig gedrag en uiteindelijk er echt keihard van door schieten. Dat was voor mij de waarschuwing dat er wat aan de hand was omdat zij dit nooit zomaar zou doen. Rianne heeft haar echt helemaal van top tot teen onderzocht en zo kwam er uit dat zij inderdaad wat problemen had in haar lijf waardoor zij dit gedrag vertoonde. Rianne heeft haar nu 3 x behandeld en het is echt ongelooflijk hoe zij nu opgeknapt is. We hebben samen met Rianne en mijn instructrice besproken over hoe te trainen. Rianne kon nu na de laatste keer echt zoveel verbetering zien! Na de behandelingen danste ze gewoon tijdens het longeren, zo los liep ze door haar lijf! Ook ziet ze er al veel beter uit qua bespiering en glans. Je kunt goed zien dat Tarina echt veel beter in haar vel zit.
Ik ben echt heel blij met deze dames vooral omdat ze je de goede tips en adviezen geven en ze je altijd direct helpen. 
Door deze combinatie van Rianne en Angelique en de juiste instructrice ben ik weer heerlijk aan het rijden en genieten met mijn paard i.p.v. met de angst erop te zitten of ze er niet keihard vandoor zal gaan.
Door deze combinatie van Rianne en Angelique en de juiste instructrice ben ik weer heerlijk aan het rijden en genieten met mijn paard!